Elke dag opnieuw draait het bij ons bedrijf in de eerste plaats om "kwaliteit, versheid en hygiëne”.
Klant is koning, vandaar dat ook wij een garantie voor de allerbeste kwaliteit willen geven….
Om aan de eisen te voldoen van pure topkwaliteit, wordt er bij ons gewerkt volgens de strikte regels van HACCP.
HACCP : Hazard Analysis Critical Control Points = risico-analyse van de kritieke beheerpunten, het hygiëneprogramma dat dé kwaliteit van het vlees doorheen het hele productieproces bewaakt. Het is een systematische analysemethode voor het zichtbaar maken van de punten in het dienstverleningsproces die een risico kunnen vormen voor de voedselveiligheid van levensmiddelen.
Dankzij HACPP kunnen wij als onderneming aantonen dat een kwalitatief goed product ook een veilig product inhoudt en dat wij er alles aan doen om aan deze kwaliteitseisen te voldoen en daarmee de voedselveiligheid waarborgen.
HACCP is kortom dé garantie voor topkwaliteit en perfecte hygiëne !
http://www.youtube.com/watch?v=g2nLuGJT8LY